Over ons

 

ITCOMPLEX is de eenmanszaak van Armen Ghevondyan.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de ICT en kan zowel systemen beheren als technische installaties en storingen verhelpen. Door mijn ruime ervaring kan ik betaalbare en technisch hoogwaardige oplossingen implementeren voor het MKB. Verder ben ik betrouwbaar, resultaatgericht, goed in het uitleg en ondersteunen van gebruikers.

Mijn CV kunt u  hier downloaden.

 

Wie zijn wij?

ITCOMPLEX is een dynamische, jonge onderneming die zijn opdrachtgevers ondersteunt op alle fronten van ICT dienstverlening. ITCOMPLEX is een ICT service bureau, gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur voor het midden- en kleinbedrijf, gelegen te Almere, 't Gooi en Flevoland.

 

Doelgroep

Onze doelgroep is met name het MKB (tot 30 werkplekken), (basis)scholen, stichtingen, instellingen maar ook particulieren, iedere computer gebruiker dus. 

IT complex is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen op basis van de Microsoft producten, netwerk storingen, WiFi analyse en oplossingen. Er is dus voldoende kennis om de klant te kunnen adviseren bij zijn vraagstukken.