Over ons

 

ITCOMPLEX is de eenmanszaak van Armen Ghevondyan.

Ik ben een ervaren systeembeheerder en grafisch vormgever.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de ICT en heb me in die tijd ontwikkeld tot een digitale duizendpoot die zowel systemen kan beheren als grafisch ontwerpen. Door mijn ruime ervaring met open source software kan ik betaalbare maar technisch hoogwaardige oplossingen implementeren voor het MKB. Verder ben ik betrouwbaar, resultaatgericht en goed in het ondersteunen van gebruikers.

Mijn CV kunt u  hier downloaden.

 

Wie zijn wij?

ITCOMPLEX is een dynamische, jonge onderneming die zijn opdrachtgevers ondersteunt op alle fronten van ICT dienstverlening. ITCOMPLEX is een ICT service bureau, gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur voor het midden- en kleinbedrijf, gelegen te Almere, Flevoland.

 

Doelgroep

Onze doelgroep is met name het MKB (tot 30 werkplekken), (basis)scholen, stichtingen, instellingen maar ook particulieren, iedere computer gebruiker dus. 

IT complex is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen op basis van de Microsoft producten. Er is dus voldoende kennis om de klant te kunnen adviseren bij zijn vraagstukken.